top of page

Οι "νόμοι" της Χρύσας, περί συγκοινωνιών...


1. Κάθε φορά που έχεις να πας σε κάτι σημαντικό, εκείνη τη μέρα θα απεργούν τα πάντα!


2. Αν μία φορά ξεχάσεις να αγοράσεις εισιτήρια και δεν μπορέσεις να βρεις από κάποιον μέσα στο λεωφορείο, εκείνη τη φορά θα μπει ελεγκτής!


3. Όταν δεν χρειάζεσαι το λεωφορείο, θα περάσει ακριβώς τη στιγμή που περνάς από τη στάση! Όταν το χρειάζεσαι, πάντα περιμένεις...


4. Το τελευταίο δρομολόγιο του τραμ, το χάνεις μόλις για 2-3 μέτρα τρεξίματος!


5. Αν έχεις αργήσει να ξεκινήσεις για να πας κάπου και σκεφτείς να πεις ως δικαιολογία ότι «άργησε το λεωφορείο» ή «είχε κίνηση», τότε θα τύχει όντως να αργήσει το λεωφορείο και να έχει και κίνηση!!


6. Όταν πηγαίνεις να βγάλεις εισιτήριο από τα μηχανήματα του μετρό, διαπιστώνεις ότι έχεις πάνω σου 1,30€! Στα ταμεία θα έχει τεράστια ουρά, και έτσι και διανοηθείς να βγάλεις εισιτήριο από μηχάνημα χρησιμοποιώντας 20ευρο, πιθανόν να πάρεις τα ρέστα σου σε... 20λεπτα!! (αυτό θα είναι σαν να κερδίζεις το τζακποτ σε "κουλοχέρη"!)


7. Όταν βρίσκεσαι σε τρόλεϊ και έχει απερίγραπτη κίνηση, τότε θα τύχει να φύγουν και οι κεραίες του από τα σύρματα!! (υπό φυσιολογικές συνθήκες ποτέ δεν φεύγουν οι κεραίες...)


8. Αν βρεις στο λεωφορείο κάποιο καλό σημείο να σταθείς για να στηρίζεσαι από κάπου, στην επόμενη στάση θα μπει και θα σταθεί δίπλα σου κάποιος που βρωμάει τσιγαρίλα από χιλιόμετρα!


9. Αν αφήσεις τη χειρολαβή για να περάσει κάποιος που θέλει να κατέβει, εκείνη τη στιγμή ο οδηγός θα φρενάρει απότομα!


10. Αν έχεις 2 επιλογές εναλλακτικών δρομολογίων, όποιο κι αν επιλέξεις, καθ’ οδόν θα διαπιστώσεις πως μάλλον τελικά θα ήταν καλύτερα να είχες επιλέξει το άλλο... + Εκεί που βρίσκεσαι στο λεωφορείο και ακούς αμέριμνος τη μουσικούλα σου στο mp3 σου, όλο και κάποιος βούζος θα βρεθεί να ακούει από κινητό χωρίς ακουστικά, και μάλιστα κατά 99% θα ακούει κάτι σε σπαστικό μπιτάκι που σου τρυπάει τ' αυτιά κι ας φοράς ακουστικά! ++ Αν σου σβήσει το mp3 από μπαταρία, ρίχνοντας μια ματιά γύρω σου θα δεις πως όλοι οι άλλοι απολαμβάνουν τη διαδρομή με τη μουσικούλα τους!! Υ.Γ.: Γνωρίζατε ότι στα ΜΜΜ δεν επιτρέπεται να... κοιμάσαι;;; Το είχα δει κάποια φορά σε ένα αφισάκι με κανονισμούς σε ένα λεωφορείο...


Περισσότερα: http://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=Blog&file=page&op=viewPost&pid=33570#ixzz3VZzZdaKn

Αρχείο...
Πρόσφατα...
Προτεινόμενα...
Ετικέτες...
bottom of page