top of page

Ανοιχτή Θάλασσα: «Τρία» - Η παρουσίαση στον Ιανό | e-orfeas.gr


Στα τέλη του Μαΐου, το συγκρότημα «Ανοιχτή Θάλασσα» παρουσίασε στον Ιανό τον νέο του δίσκο με τίτλο «ΤΡΙΑ» που κυκλοφόρησε από την Artway - Τεχνότροπον. Την εκδήλωση προλόγισε εκ μέρους της Artway η Έλλη Ρουμπέν, λέγοντας πως είναι μεγάλη χαρά που κυκλοφόρησε ο δίσκος της Ανοιχτής Θάλασσας, αφού πρόκειται για μια ομάδα πολύ ικανών και ταλαντούχων μουσικών.

Στη συνέχεια έδωσε το λόγο στον Άγγελο Σφακιανάκη, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στο συγκρότημα, προσθέτοντας πως πρόκειται για εξαιρετικό συγκρότημα και εξαιρετικά παιδιά.

Τέλος, η Αναστασία Μουτσάτσου είπε πως τα μέλη της Ανοιχτής Θάλασσας, ο Γιώργος Βασιλάτος, ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης και ο Γρηγόρης Φλεμετάκης, είναι σπουδαίοι μουσικοί και τα τραγούδια που γράφουν είναι πολύ ωραία. Επίσης ευχήθηκε καλή επιτυχία και έδωσε συγχαρητήρια στην Artway και την Έλλη Ρουμπέν για την απόφαση να κάνει δισκογραφικές παραγωγές, που είναι μια πράξη ηρωική! Ακολούθησε ζωντανή παρουσίαση των τραγουδιών του δίσκου, με τον Βαγγέλη Μαρκαντώνη στο τραγούδι και στο μπάσο, τον Γιώργο Βασιλάτο στην κιθάρα και στα φωνητικά, και τον Γρηγόρη Φλεμετάκη στα ντραμς, ενώ σε ένα τραγούδι συμμετείχε η Αναστασία Μουτσάτσου. Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Σταθιάς Τα τραγούδια του δίσκου: (Μουσική: Ανοιχτή Θάλασσα, Στίχοι: Βαγγέλης Μαρκαντώνης) Στην άλλη άκρη της γης / Πάντα είναι εδώ / Είσαι ένα ποτάμι στην καρδιά μου / Αποχωρισμός Ο χρόνος σμπαραλιάζει (Bullet with butterfly wings) (Μουσική: Patrick Corgan - Ελληνικοί Στίχοι: Βαγγέλης Μαρκαντώνης) Μη με πιστεύετε / Ο γάμος της Κανά / Άλεφ / Δικάστηκα (Αναστασία Μουτσάτσου) Το αιώνιο απόγευμα του Θεού / Η ώρα των σκιών (Στίχοι: Πάμπος Φιλίππου) Ποιος κρύβεται πίσω απ’ την πόρτα / Είχα ξεχάσει πόσο όμορφη είναι η ζωή



--

*Το άρθρο δημοσιεύθηκε στις 1/7/2009 στο περιοδικό «Ορφέας» - www.e-orfeas.gr στη στήλη "Μουσικά ρεπορτάζ"

Αρχείο...
Πρόσφατα...
Προτεινόμενα...
Ετικέτες...
bottom of page