top of page

Χρυσά «Περιβόλια» για τον Παντελή Θαλασσινό | e-orfeas.gr


Το διπλό άλμπουμ «Από άλλα περιβόλια» με την παράλληλη δισκογραφία του Παντελή Θαλασσινού έγινε χρυσό και την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου έγινε η απονομή στον φιλόξενο χώρο του Hard Rock Cafe στο Σύνταγμα, παρόντων όλων σχεδόν των συντελεστών του δίσκου, και πολλών φίλων του Παντελή Θαλασσινού.

Το άλμπουμ «Από άλλα περιβόλια» περιλαμβάνει όλες σχεδόν τις συμμετοχές του Παντελή Θαλασσινού σε δίσκους άλλων συναδέλφων του και όπως είπε και ο ίδιος, «περιβόλια είναι οι δουλειές των συναδέλφων και ήταν χαρά μου να συμμετέχω».


Τους χρυσούς δίσκους απένειμε η διευθύντρια της MBI Έφη Κανελλοπούλου κατ' αρχήν στον ίδιο τον Παντελή και στη συνέχεια με τη βοήθειά του σε όλους τους συντελεστές του άλμπουμ. Ο Παντελής Θαλασσινός τόνισε πως «οι δημιουργοί είναι το αίμα του ελληνικού τραγουδιού και δυστυχώς δεν προβάλλονται τόσο όσο οι τραγουδιστές». Φωτογραφίες: Μανώλης Χιώτης Παρακολουθήστε video από την εκδήλωση βιντεοσκόπηση: Χρύσα Σωφρονά Ανάμεσα στους φίλους του Παντελή που ήρθαν να του ευχηθούν, ήταν ο Νίκος Ξυδάκης, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Αναστασία Μουτσάτσου, ο Γιάννης -Λογό- Λογοθέτης, το Τρίφωνο (Ερωφίλη, Νίκος Κουρουπάκης, Δημήτρης Υφαντής), ο Παντελής Αμπαζής, ο Daniel Armando από τους Apurimac, η Νάσια Κονιτοπούλου, ο Σταμάτης Χατζηευσταθίου, ο Πάρις Περυσινάκης, η Τασούλα Θωμαΐδου, ο Κώστας Φασουλάς, ο Τάσος Σαμαρτζής, ο Βαγγέλης Γιαννάκης (με τον οποίον ετοιμάζουν και τον καινούριο δίσκο του Παντελή), ο Θύμιος Παπαδόπουλος, ο Άγγελος Σφακιανάκης, ο Οδυσσέας Εισαγγελέας, ο Μωυσής Ασέρ, η Βικτωρία Ταγκούλη με τον Χρίστο Θεοδώρου, η Μάρω Μαρκέλλου κ.α.



--

*Το άρθρο δημοσιεύθηκε στις 5/3/2009 στο περιοδικό «Ορφέας» - www.e-orfeas.gr στη στήλη "Μουσικά ρεπορτάζ"

Αρχείο...
Πρόσφατα...
Προτεινόμενα...
Ετικέτες...
bottom of page